Kineziológia
Csontkovács - derékfájás, hátfájás, migrén, szédülés, gerincsérvWeboldal készítés, honlapkészítés, weboldaltervezés, KeresőoptimalizálásWebáruház, Honlapkészítés, Keresőoptimalizálás, Névjegykártya, Szórólap, Honlap, Weboldal, Embléma, Logó, Arculattervezésakupunktúra, akupunktúra gyógyító, allergia, allergia teszt, alvászavar, bach-virágterápia, depresszió, dohányzásról leszoktatás, ekcéma, fogyás, fogyókúra, félelem, fülakupunktúra, hajhullás, idegrendszer, harmonizálás, méregtelenítés, schüssler-sók, stressz, szenvedély betegségek, természetgyógyászat, voll-féle állapotfelmérés allergia, candida, depresszió, EAV diagnosztika, folyás, góc, hajhullás, homeopátia, kineziológia, reflux, szemölcs
csontkovácsolás gerincferdülés gerincsérv hátfájás idegszál becsípődés isiász kéz zsibbadás lumbágó
 
   
   
Hátfájás, derékfájás Rólunk írták
 
Hátfájás, derékfájás Hátfájás, derékfájás
Gerincferdülés Gerincferdülés
Gerincsérv Gerincsérv
Idegszál becsípődés Idegszál becsípődés
Lumbágó Lumbágó
Isiász Isiász
Lúdtalp Lúdtalp
Láb zsibbadás Láb zsibbadás
Lábba sugárzó fájdalom Lábba sugárzó fájdalom
Terhességi derékfájás Terhességi derékfájás
Migrén, szédülés Migrén, szédülés
Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás
Ellenjavallat Ellenjavallat
Javasolt öltözet Javasolt öltözet
Kineziológia
   

A kineziológia egy olyan sokrétű, teljességre törekvő, -holisztikus gyógyító rendszer, melyben a több ezer éves Hagyományos Kínai Gyógyászat, a neurológiai kutatások eredményei, a Bach virágterápia , az arcdiagnosztika elemei és még sok egyéb tudásanyag harmonikusan létezik egymás mellett. Ennek az együtt működésnek az eredményeként a kineziológia igen hatékony segítséget nyújt a szervezet testi, lelki egyensúlyának helyreállításában, gyógyulásában.

Életünk során bekövetkezett fizikai traumák, stressz, lelki sérülések, sejtszinten kódolva rögzülnek, és ha feldolgozatlanul hagyjuk őket, blokkokat képeznek testünkben, és későbbiekben fizikai és lelki betegségként, fájdalom tünetekben jelennek meg:

Allergia, asztma, alvás zavar, függőségek, fejfájás, menstruációs rendellenesség, szexuális zavar, párkapcsolati problémák, szorongás, depresszió, pánik betegség, túlsúly -fogyókúra, társtalanság, stb.

A nyugati orvoslás nem a betegség kiváltó okát gyógyítja, hanem csak annak tüneteit enyhíti átmenetileg, és időszakos enyhülést eredményez. Fájdalmaink, félelmeink időről-időre visszatérnek, betegségünk újra kialakul, mert a kiváltó okot, a tüneteink mögött rejtőző valódi mozgató rugót nem szünteti meg a vényre felírt gyógyszer.

Általában nem tudatosodik bennünk a kiváltó esemény, hiszen elnyomott érzelmeink tudatalatti szinten raktározódnak el és észrevétlenül fejtik ki hatásaikat életünkre. Mi már csak a kialakult betegségeket, tüneteket, lelki fájdalmakat érezzük. A kineziológia segítségével igen hatékonyan lehet felderíteni a problémát kiváltó gócpontokat, azt a blokkot, eseményt, ami a panaszokat létrehozta, és az őszinte megértés által a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak, a tünetek okafogyottá válnak, és a beteg meggyógyul, a lelki egyensúly visszaáll.

Legyen szó fizikai betegségről, gondolkodásbeli zavarokról vagy lelki fájdalmakról a kineziológia egyaránt megoldást eredményez minden területen, mert ott avatkozik a rendszerbe, ahol az felborult. Egy gyengéd terápia, mely többnyire már ez első alkalom után mérhető, könnyebbség érzettel társuló javulás tapasztalható.

Gyógyuljon eredményesen a kineziológia segítségével!

 

Julea Nela
Tel.: 0620/968-3359

kineziológus,
természetgyógyász szakoktató,
reflexológus, AMM terapeuta


 
     
 
2002 © Gerincgyógyító Központ Kft. - Minden jog fenntartva!
 

| Csontkovács | Hátfájás, derékfájás | Gerincferdülés | Gerincsérv | Idegszál becsípődés | Lumbágó | Isiász | Lúdtalp | Láb zsibbadás | Lábba sugárzó fájdalom | Terhességi derékfájás | Migrén, szédülés | Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás |
Design & Powered by:
domoart

menyhárt bal