menyhárt balázs, csontkovács
Fürdőszoba és burkolat Gres és padló Burkolat és csempe Csempe és fürdőszoba Gres és padló Csontkovács - derékfájás, hátfájás, migrén, szédülés, gerincsérvWeboldal készítés, honlapkészítés, weboldaltervezés, KeresőoptimalizálásWebáruház, Honlapkészítés, Keresőoptimalizálás, Névjegykártya, Szórólap, Honlap, Weboldal, Embléma, Logó, Arculattervezésakupunktúra, akupunktúra gyógyító, allergia, allergia teszt, alvászavar, bach-virágterápia, depresszió, dohányzásról leszoktatás, ekcéma, fogyás, fogyókúra, félelem, fülakupunktúra, hajhullás, idegrendszer, harmonizálás, méregtelenítés, schüssler-sók, stressz, szenvedély betegségek, természetgyógyászat, voll-féle állapotfelmérés allergia, candida, depresszió, EAV diagnosztika, folyás, góc, hajhullás, homeopátia, kineziológia, reflux, szemölcs

Menyhárt Balázs | csontkovács | csontkovácsolás | derékfájás | gerincferdülés | gerincsérv | hátfájás | idegszál becsípődés | isiász | kéz zsibbadás | lumbágó | láb zsibbadás | lábba sugárzó fájdalom | lúdtalp | migrén | szédülés | terhességi derékfájás | ujj zsibbadás

csontkovácsolás gerincferdülés Gyógyítók hátfájás idegszál becsípődés isiász kéz zsibbadás lumbágó
 
   
   
Hátfájás, derékfájás Rólunk írták
 
Hátfájás, derékfájás Hátfájás, derékfájás
Gerincferdülés Gerincferdülés
Gerincsérv Gerincsérv
Idegszál becsípődés Idegszál becsípődés
Lumbágó Lumbágó
Isiász Isiász
Lúdtalp Lúdtalp
Láb zsibbadás Láb zsibbadás
Lábba sugárzó fájdalom Lábba sugárzó fájdalom
Terhességi derékfájás Terhességi derékfájás
Migrén, szédülés Migrén, szédülés
Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás
Ellenjavallat Ellenjavallat
Javasolt öltözet Javasolt öltözet
Menyhárt Balázs
   

1971-ben születtem Debrecenben. Már gyermekkoromban érdekelt a kézrátételes gyógyítás. Édesapám igyekezett inspirálni a fejfájások elmulasztására gyakori sikerrel.

Aztán más területekre sodort az élet. Diplomát szereztem és sok év szakmai munka után elkezdtem olyan dolgokkal foglalkozni, tanulni, melyek már régóta foglalkoztattak.

További tanulmányok mellett természetgyógyász diplomát szereztem. A gerincproblémák kezelése, gyógyítása nagyon megfogott. Emlékszem 2002 ben arra az érzésre, amikor abban a pillantban éreztem, tudtam, nekem ezzel kell foglalkoznom. Nekem ez az utam.

Az emberek jelentős része szenved kisebb-nagyobb gerincproblémáktól és sajnos a korszerű nyugati orvoslás rendszerében nincs hatékony gyógymód ezekre a problémákra. Gerincproblémák gyógyításával 2002 óta foglalkozom.

Menyhárt Balázs

A tanult technikákat, módszereket ötvözve, kiegészítve energetikai gyógyító elemekkel és több tízezer kezelés tapasztalataival egy olyan terápiát szerettem volna kidolgozni, mellyel nagyon hatékonyan és eredményesen lehet a legkülönbözőbb gerincproblémákat meggyógyítani és mindezt a lehető legkevesebb fájdalom árán. Ma már elmondhatom, hogy több mint húsz ezer sikeres kezelés van mögöttem.

Így született meg a Gerincgyógyító Masszázsterápiás kezelés, mint az egyik leghatékonyabb gyógyító módszer és egyben gyakorlatilag közel teljesen fájdalom mentes.

Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a pácienseimtől, melyek sok erőt adnak és bizonyítják, hogy jó úton járok. Alapvetően maximalista vagyok a munkám terén. Nem szeretem a zsákbamacska típusú terápiákat. Kezeléseim során már az első-, második alkalommal a páciensem jelentős változásokról, javulásokról számolnak be.

Számomra ez a fontos!

A fájdalmakkal, mint tünetekkel soha nem foglalkozom! Kizárólag azok kiváltó okait igyekszem rendbe rakni, meggyógyítani és ha ez sikerül akkor oka fogyottá válik a fájdalom és elmúlik. A kezeléseimnek egy nagyon kellemes mellékhatása, hogy a fájdalmak egészen gyorsan és tartósan elmúlnak.

Valódi értéke azonban még a további romlási folyamatok megállításában, a súlyosabb szövődmények, degeneratív elváltozások kialakulásának megakadályozásában rejlik.

 

Menyhárt Balázs
természetgyógyász,
gerincgyógyító

elválasztó

Kedves Balázs!

Szeretném megosztani sorstársaimmal a történetemet!

2007-ben, 41 évesen kezdődött a pokol, amikor egyszer úgy ébredtem mint aki elfeküdte a nyakát. Nem javult, egyre erősödött a fájdalom a vállak és a lapocka irányába és még a bal karom is elkezdett fájni ami idővel elviselhetetlenné vált. Neurológia, MR vizsgálat, de már csak nyakmerevítőben tudtam lenni. A 2007-ben készült MR leleten C4-5, és C6-7 nyaki csigolyák közötti discusokon jobb oldali túlsúlyú kiboltosulás, C5-6 közöttin bal oldalon paramediálisan széles alapú, forament is szűkítő 4mm-es porckorongsérvet állapítottak meg.

Erős gyógyszerek, steroid injekciók, fájdalomcsillapítók, ülve alvás mert a fekvés már nem ment. Műtétet javasoltak az orvosok, de mire odajutottam volna, csökkent valamit a fájdalom így nem egyeztem bele a műtétbe. Aztán egyre nehezebben ment minden. Egy tevékeny nap általában nyak és karfájdalommal, zsibbadással ért véget, a házimunka gyötrelem lett, pedig gyors voltam azelőtt. Amikor már nagyon szenvedtem és elfáradtam a fájdalomtól, párszor kaptam infúziós kezelést ami ideig-óráig tartott. Mc-Kenzie torna után kis javulás majd újra a fájdalom. 2013 őszén újabb nyaki MR felvételre küldtek, ahol már a C6-7 porckorongon is széles alapú porckorongsérvet diagnosztizáltak, ahol a korábbi leleten még csak előboltosulás volt látható.

2 évvel ezelőtt már erős derékfájdalmaim is kezdődtek, MR vizsgálatnál már L2-L5-ig porckorongokon előboltosulások láthatóak. A mindennapi házimunka iszonyatos teherré vált. A főzés - amit nagyon szeretek - toporgás, szenvedés lett. A folyamatos ülés sem ment, állni sem tudtam már ...mindig támasztottam, fogtam a nyakam. Teljesen kezdtem kimerülni az átvirrasztott éjszakák miatt, ugyanis folyamatosan felébredtem minden mozdulatnál, éles fájdalom hasított a karomba, nyakamba, hátamba. Már mindent kipróbáltam, orvosról orvosra jártam, anatómiai párna, krémek, izomlazítók több csontkovácsot is felkerestem, de csak rövid, átmeneti javulást tapasztaltam. Mindig jött a zsibbadás karomba, ujjaimba amit hiába dörzsölgettem, nem jött vissza bele az élet csak a fájdalom. A munkahelyen sem voltam a régi, a fájdalom vette át az irányítást.

Elkeseredtem, hogy ezek szerint nem fogom megúszni a műtétet. Bújni kezdtem a netet, kőkeményre feszült, fájdalmas izmokkal és könnyes szemmel olvasgattam a további lehetőségekről. Ott találkoztam a gerincgyogyito.hu oldallal. Elolvastam a tapasztalatokat és amit Balázs a kezelésről írt és eldöntöttem, hogy ezt még utoljára ki kell próbálnom mielőtt beleegyezem az operációba. Hozzám hasonló tünetekről, sorsokról írtak, és sikerekről. Elkezdtem reménykedni, lelkesen bejelentkeztem.

Az első találkozás és felmérés után sírva jöttem ki a vizsgálóból. Átnézte a leleteimet részletesen elmagyarázta mi látható a felvételeken de nem igazán tudott biztatni a gyógyító... ez szinte lehetetlen mondta, kevés esélyem van. 2 napig sírtam, majd bejelentkeztem Balázshoz újra. Ha Ő is ezt mondja, akkor elhiszem. Valamiért azonban nem adtam fel! Nagyon örülök, hogy nem adtam fel, ugyanis lassan, de visszakaptam az életemet!! Nagyot sóhajtott ismét látva a leleteimet és az állapotomat, azt mondta, megtesz mindent, nem lesz könnyű de sikerülhet. Nem ígérte, hogy meggyógyulok mert az szinte lehetetlen. De reményt adott és támaszt. Úgy kezdte el a kezelést, hogy valószínűleg lassan haladunk de mindig érzem majd a javulást, a fájdalmam csillapodni fog, még ha átmeneti fájdalomerősödéseket is érezhetek, vagy visszaromlásokat.

Van remény egy élhető, normális életre. Nekem ez volt a minden amit kaphattam!! És érezni kezdtem a javulást. Apró léptek voltak ezek, de hétről- hétre mind jobban lettem. Most ott tartunk, hogy hat-nyolc hét múlva kell jönnöm kontroll kezelésre ami tovább ritkul majd és teljes életet élhetek. Alszom mint a bunda, nincs fájdalmam és rá kell szólni magamra, ha olyasmit csinálok amit nem kellene... mert rávezetett Balázs, hogy nekem kell odafigyelni magamra, mert senki nem fog rajtam kívül...

Tiszta szívemből köszönöm amit tett, és ahogyan tette! Nagyon hálás vagyok érte!

2016. Júlus

T. Gabriella 50 éves

elválasztó

Kedves Balázs!

Szeretném megköszönni, hogy megszabadított kezeléseivel a már elviselhetetlen fájdalmaktól! 2004-ben egy négy évig tartó hosszú fájdalmas időszak utolsó felvonásaként kiszakadt a gerincsérvem, ami a deréki szakaszon a 4-5-ös csigolyák között volt. Ekkor lebénult részlegesen a jobb lábam. Következett a műtét és még egy év fájdalom. Ha véletlenül kisebb mélyedésbe léptem, amire nem voltam felkészülve( mert esetleg nem láttam) olyan volt, mintha kést állítottak volna a derekamba. Elkezdtem tornázgatni, és lassan jobb lett. Másfél éve a hátam középső részén a 6-7-es háti csigolyák között alakult ki egy újabb porckorong kitüremkedés ( sérv) egy megerőltető munka után. Az összes izom borzasztóan fájt a hátam bal oldalában a gerincemtől kiindulva egészen az oldalamig. Olyan volt, mintha minden izom sebes lett volna a bőröm alatt. A törzsemet nem tudtam elfordítani oldalra, mert szúrt a gerincem. Pár hétig csak nappal fájt, aztán rákezdte éjszaka is. Néhány órát voltam képes csak aludni, aztán csak forgolódtam az ágyban és alig vártam, hogy reggel legyen, hogy felkelhessek az ágyból. Abbahagytam a sportolást is, mert sem kedvem, sem erőm nem volt semmihez, ráadásul bármit csináltam is, közben fájt végig a hátam. Állandóan fájdalomcsillapítókat kapkodtam, a Fastum és a Diclofenac gélt szinte testápolóként használtam a hátamra, de ezek csak ideig-óráig enyhítettek valamit a fájdalmon.

Egy éve elmentem egy ideggyógyász- reumatológushoz, aki elküldött MRI vizsgálatra - itt derült ki, hogy a háti 6-7-es csigolyák között van egy kitüremkedés és hogy az ágyéki szakaszon is be vannak szűkülve a csigolyák közötti rések. Kaptam gyulladás gátló gyógyszereket, egy hétig minden nap infúziót (ez volt a legborzalmasabb számomra, iszonyú hányingerem volt utána és enni is alig tudtam, egy hét alatt 4 kg-ot fogytam, az utolsó infúzió utáni napon pedig begörcsölt a gyomrom - így aznap este be kellett menni a kórházba, ahol újabb infúzió következett, csak éppen ez görcsoldó volt ). Ennél a pontnál erről a fajta kezelési módszerről le is mondtam! Ezután következett egy fájdalom klinika, ahol injekciós kezelést kaptam - szteroidos szurikat a gerincem vonalában 5-6 helyre. Ez addig volt jó, amíg haza nem értem, másnapra megint mindenem fájt.

Ekkor eldöntöttem, hogy meg kell műteni megint a gerincem, mese nincs - mivel már belefásultam a sok fájdalomba, semminek nem tudtam igazán örülni, állandóan feszült voltam, és szegény családtagjaim csak azt hallgatták állandóan, hogy "Jaj, nagyon fáj a hátam!". Leültem a számítógép elé, hogy megnézzem praktizál-e még az az orvos, aki 2004-ben műtött és közben még ezt-azt elolvastam a gerincsérvvel kapcsolatban - és így akadtam a gerincgyogyito.hu weboldalra. Az itt olvasottak azonnal felkeltették a figyelmem és eldöntöttem, hogy még ezt az egy dolgot megpróbálom, mielőtt megműttetném a sérvem. Életem egyik legjobb döntése volt! Összesen 6 kezelésen voltam és most szinte egyáltalán nem fáj a hátam, simán végigalszom az éjszakát, megint elkezdtem tornázni itthon és jól érzem magam a bőrömben. Az első kezelés után csak egy napig volt jó, aztán lassan visszajöttek a fájdalmak. A második és harmadik kezelés után 3 napig, a negyedig után 5 napig, az ötödik kezelés után pedig vissza sem tértek a fájdalmak - így mentem az utolsó hatodik kezelésre. Nemcsak a hátam középső részének, de az egész gerincemnek jobb lett, sokkal könnyedebb érzés mozogni. Szemmel láthatóan más helyre került a gerincem - eddig szinte egy lapos egybe valami volt a hátam, nem látszott középen a gerincem vonala, mivel az izmok mellette állandó görcsben, gyulladásban voltak. Most szépen látszik végig a hátamon bemélyedve a gerincvonal. Ja, és megint tudok huzamosabb ideig is ülni, ősszel még a gimis fiam szülői értekezletén azon gondolkoztam, hogy elsírjam-e magam fél óra ülés után, vagy álljak fel és egyszerűen hagyjak ott mindent. Egy szóra sem emlékszem, ami ott 10 perccel a leülés után hangzott el, végig arra koncentráltam, hogy hogyan helyezkedjek a széken. Most akár órákat is tudok ülni - tv-t nézni, olvasgatni, kötögetni.

Még egyszer szeretnék mindent megköszönni Önnek!!! Öntől kaptam a legszebb karácsonyi ajándékot az idén, az egészséget. Nagyon jó érzés megint fájdalom nélkül élni!

2010. december 30.

Tisztelettel: Orehovszki Zoltánné, Sátoraljaújhely
 
     
 
Bejelentkezés: 0670/326-7821
2002 © Gerincgyógyító Központ Kft. - Minden jog fenntartva!

 
menyhárt balázs
| Csontkovács | Hátfájás, derékfájás | Gerincferdülés | Gerincsérv | Idegszál becsípődés | Lumbágó | Isiász | Lúdtalp | Láb zsibbadás | Lábba sugárzó fájdalom | Terhességi derékfájás | Migrén, szédülés | Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás |
Design & Powered by:
domoart