migrén, szédülés, csontkovács
gerincferdülés
 
   
   
Hátfájás, derékfájás Visszajelzések
 
Hátfájás, derékfájás Hátfájás, derékfájás
Gerincferdülés Gerincferdülés
Gerincsérv Gerincsérv
Idegszál becsípődés Idegszál becsípődés
Lumbágó Lumbágó
Isiász Isiász
Lúdtalp Lúdtalp
Láb zsibbadás Láb zsibbadás
Lábba sugárzó fájdalom Lábba sugárzó fájdalom
Terhességi derékfájás Terhességi derékfájás
Migrén, szédülés Migrén, szédülés
Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás Kéz zsibbadás, ujj zsibbadás
Ellenjavallat Ellenjavallat
Javasolt öltözet Javasolt öltözet
Migrén, szédülés
   

Gyakori erőteljes migrénes fejfájások és forgó típusú szédülések kiváltó okai az esetek jelentős részében nyaki csigolya eredetűek.

Különböző fejsérülések, esések, balesetek, melyekre sok esetben már nem is emlékszünk,Migrén szédülés tartós ülőmunka, stb., a csigolyák közötti izületek húzódásához, széttolódásához vezetnek nyaki és koponyaalapi területeken.Az idő múlásával a nyak bemerevedik és elmeszesedik, mely az izületi mozgástér beszűküléséhez vezet.

Sok esetben látványos púp, nyaki Lordózis figyelhető meg a nyak alsó részén hátulról. Ezek sokszor nem csak helyi, nyaki fájdalmakat hoznak létre, hanem ingerlik a vegetatív idegrendszert, a labirintusszervet (mely a szédülést váltja ki)  valamint sok más tünetet és megbetegedést okozhatnak, melyek a nyaki szakaszon található idegközpontok stimulációjának következményei.

Több ezer eredményes kezelés tapasztalatai alapján a Gerincgyógyító Masszázsterápiával már az első egy két kezelés hatására jelentősen csillapodnak a tünetek és az esetek jelentős részében teljes gyógyulás tapasztalható. A nyaki Lordózis, vagy púp látványosan kiegyenesedik.

"Nagyjából 10 éves koromtól kezdődtek a fejfájásaim. Melyek a húszas éveimre sűrűsödtek, intenzívebbek lettek, és szép lassan a migrén is belépett a hétköznapjaimba. A menzesz előtti jelzés - nem mintha nem tudtam volna ezek nélkül, hogy érkezik - akár 5 napig is kitartott. A Quarelin létfontosságú gyógyszer volt számomra. Mely persze csak időnként tompította az érzést, de egyáltalán nem szüntette meg. A gyógyszerhez olyan mértékben hozzászokott a szervezetem, hogy más összetételű gyógyszerek már el sem mulasztották - azaz nem csökkentették a fájdalmat a fejemben - az egyetlen megoldás olykor az izomba adott injekció volt, melyet az éjszakai ügyelet kiérkezése, vagy épp általam felkeresése oldott meg.

Nagy örömömre hallottam, hogy a kerületben, ahol én is lakom, létesült (vagy ki tudja már mióta volt) egy ún. fejfájás ambulancia. Gyorsan be is jelentkeztem, és nagyjából 3 és fél hónapos várakozás után kaptam is időpontot az első konzultációra. Fejtetőtől a talpamig kivizsgáltak, MRI vizsgálatra is elküldtek, ahova persze szintén hosszú várakozási idő után be is kerültem. A végeredmény röviden: semmilyen szervi elváltozásom nem volt (azóta sem), több gyógyszerrel kísérleteztünk, hol rettentő drágával, hol nem. Nem használt, végül úgy bocsátott utamra az orvos, hogy tanuljak meg együtt élni ezzel.
Ezzel párhuzamosan jártam az ortopédiára, mivel a nyakam néhány csigolyája kissé nehézkesen működött. Úgy hittem, összefüggésben kell lennie a fejemben zajló eseményekkel. RTG, manuális vizsgálat, és bla-bla történt itt is. A folyamat, ami zavaró számomra, ilyen marad, sőt romlik majd az évek során, műtéttel nem korrigálható, hallottam. Masszírozzam! Ennyi.

2009 tavaszán egy böjtházban találkoztam Balázzsal. Mondhatni véletlenül, hiszen nem én találtam rá. De mivel nincsenek véletlenek, így tudom, itt volt az ideje annak, hogy megoldódjon az évek óta húzódó gondom. 5 alkalommal voltam Balázs remek kezei alatt, és eltűnt a migrénem. Apró fejfájások persze ritkán, de adódnak (melyek egy Algo-flex-szel megoldhatók), de azóta nem kellett elsötétített szobában, síri csöndben szenvednem vízszintes testhelyzetben. Én csak ajánlani tudom, a legnagyobb megelégedéssel!"

2010.01.30.

Köszönettel: S. Zita

 
     
 
Bejelentkezés: 0670/326-7821
2009 © Gerincgyógyító Központ Kft. - Minden jog fenntartva!

 

Design & Powered by:
domoart